468x60 Ads



liniuta Protv Ad
Temperaturile ridicate de afara au ridicat deja apetitul soferilor din Timisoara pentru cursele ilegale de masini. In diverse zone ale orasului, odata cu lasarea serii, deja se aud cauciucurile masinilor care pornesc in tromba de la semafor.
Astfel, pentru a evita eventualele accidente, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Timis vor mari numarul de controale in oras. Actiunea politiei se va desfasura sub sloganul “Romania alege viata” si campania se va desfasura in alte orase ale tarii.

Cu aceasta ocazie, amintim tuturor participantilor la trafic faptul ca organizarea de curse ilegale constituie infractiune conform art. 92 alin. 3 din O.U.G. 195/2002: Organizarea sau participarea, in calitate de conducator de vehicul sau de animale, la intreceri neautorizate pe drumurile publice, se pedepseste cu inchisoarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda”, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Totusi, pentru a linisti apetitul soferilor, in aceasta vara vor fi organizate mai multe concursuri de motociclete pe pista Aeroportului “Traian Vuia”.




Asca ca aveti grija baieti;)
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu