468x60 Ads

Noul BMW X5 M

Dezvaluita in mod oficial in urma cu numai patru saptamani, cea de-a treia generatie a SUV-ului se pregateste sa soseasca in showroom-urile din intreaga lume si intr-o versiune de inalta performanta X5 M.


Noul BMW X5 M, surprins in primele imagini spion! 

Surprins recent in compania unui camuflaj omniprezent, noul BMW X5 M urmeaza sa se remarce printr-un set de spoilere fata si spate usor restilizate, detaliu vizual la care se vor mai adauga si o pereche de jante de dimensiuni mai mult decat generoase. De asemenea, cea de-a doua generatie a SUV-ului de inalta performanta se va mai bucura si de o suspensie sport, plus un sistem de franare pe masura motorizarii ascunse sub capota.

O motorizare despre care nu se cunosc foarte multe informatii la acest moment, insa despre care se presupune ca va beneficia de opt cilindri in V, doua turbine uriase, plus o capacitate cilindrica de 4.4 litri. Detaliile cu privire la valorile maxime raman pentru moment un mare mister, insa varianta actuala a SUV-ului de inalta performanta BMW X5 M vine la pachet cu 555 cai putere si 680 Newton-Metri.

In ceea ce priveste debutul oficial, cea de-a doua generatie a modelului BMW X5 este asteptata sa soseasca pe piata in cursul anului 2014, insa acest lucru ramane de vazut.

BMW X5 M - Poze Spion

BMW X5 M - Poze Spion

BMW X5 M - Poze Spion

BMW X5 M - Poze Spion

BMW X5 M - Poze Spion



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu